Multi s-au intrebat de ce tocmai “femeia emblema de la Acasa TV” a parasit subit postul, fara nici un fel de explicatie, mai ales ca urma sa fie gazda show-ului “In al noualea cer”. Mihaela se afla de sapte ani in ograda lui Sarbu, iar emisiunea “De 3x femeie” se bucura de audiente-record. Cu totii am ramas surprinsi atunci cand, de pe o zi pe alta, am aflat ca prietenia dintre Tatu si Media Pro s-a rupt, fara ca sa comenteze cineva acest lucru.

Au existat zvonuri mai vechi potrivit carora sefii se poarta destul de urat cu ea, ca i-au schimbat formatul emisiunii si ca i s-ar fi impus diverse lucruri cu care Mihaela nu era de acord. Totul a fost pus pe seama faptului ca Sarbu a cerut improspatarea echipei de vedete, iar Tatu nu se mai afla in primul front de promovare.

La aproape doua luni de la ruptura, surse din interiorul trustului Media Pro ne-au “ciripit” ca adevaratul motiv ar fi fost o altercatie dintre Mihaela Tatu si producatoarea Mona Segal, pe fondul unor neintelegeri mai vechi.