Actorul american Joaquin Phoenix, in varsta de 30 de ani, a inceput o cura de dezalcoolizare, a anuntat Susan Patricola, impresara sa, citata de agentiile de presa internationale. Actorul, cunoscut datorita rolurilor din "Semne" (2002), "The Village" (2004) si "Gladiatorul" (2000), pentru acesta fiind nominalizat la Oscar la categoria cel mai bun actor intr-un rol secundar, a decis sa puna capat consumului abuziv de alcool, incepand o cura pentru a-si trata dependenta, a mai precizat Patricola in comunicatul dat publicitatii.

Tratamentul a demarat in urma cu aproximativ doua saptamani, iar Joaquin spera ca initiativa de a da publicitatii acest demers al sau va incuraja si alte persoane care au probleme cu alcoolul sa faca acelasi lucru. "Era nemultumit de stilul sau de viata si a gasit curajul de a-si invinge boala", a adaugat aceasta. Joaquin Phoenix a fost profund traumatizat de decesul fratelui sau mai mare River Phoenix, mort de o supradoza in 1993, la Los Angeles. Acesta din urma avea numai 23 de ani si era considerat una dintre sperantele cinematografiei americane, dupa interpretarea unor roluri de exceptie in pelicule ca "Stand by Me" sau "My Own Private Idaho".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.