Desi celor de la Vama le merge foarte bine in noua formula, de cind a inceput promovarea noului proiect, lui Tudor pare sa nu-i convina nimic.
Aparitiile TV il fac sa se simta ridicol, intrebarile celor care indraznesc sa-l abordeze ii par infantile. La polul opus, iubita lui, Andreea Raicu, pare imperturbabila. Poate ca de dragul ei, si pentru a-i demonstra ca-i inca un june sprinten, Tudor s-a lepadat un pic de atitudinea scortoasa si... s-a pus pe pacalit autoritatile.

"Am facut pina la aeroport noua minute pe banda NATO. Aflu acum de la stiri ca zeci de pasageri au pierdut avioanele. România ramine o tara care ne invata sa traim ca haiducii. Noroc cu politistul din dreptul benzii NATO care dormea in picioare" - povesteste pe blog solistul. Pina una, alta, primul care ar avea ceva de invatat din videoclipul animat cu Wannabe si Henry, este chiar Tudor, caci "pe sirma" rigiditatea, la fel ca topaiala ostentativa, pot fi fatale.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.