Dupa lupte “seculare”, Daniela Gyrfi a reusit sa-si convinga mama sa renunte la fumat, dupa ce, vreme de treizeci de ani, a consumat cate trei pachete pe zi.

Decizia de a pune capat acestui viciu a fost luata in urma unui acces de tuse, pe care mama vedetei l-a suferit in urma cu doar cateva saptamani.

Solista are o relatie speciala cu mama sa, Anica, imobilizata la pat de mai bine de douazeci de ani, in urma unui accident stupid. Fericirea Danielei a fost de multe ori umbrita de starea de sanatate subreda a mamei sale, ea fiind chiar nevoita, la un moment dat, sa-si amane nunta din cauza acestui necaz.

Si, tocmai pentru a mai uita de aceasta cumplita boala, mama Danielei obisnuia sa-si verse amarul in tigari, ajungand, in trei decenii, la un numar record de 648.000 de tigari. Solista a incercat in repetate randuri sa-si convinga mama sa renunte la acest viciu costisitor, insa insistentele sale au fost, de fiecare data, in zadar. Asta pana in urma cu doar cateva saptamani, cand mama Danielei s-a hotarat sa spuna stop tigarilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.