1 aprilie este una dintre zilele preferate ale tuturor celor care au simtul umorului. Atat televiziunile, cat si presa scrisa din lume obisnuiesc sa faca farse, anuntand stiri false.

La noi, MTV a pregatit cateva materiale speciale in care au pacalit cateva vedete autohtone: Smiley de la Simplu, Andreea Antonescu sau Lili Sandu.

Primul pe lista celor care au cazut prada echipei postului muzical este Smiley, care este prezentat la MTV News cand isi arata boxerii. Artistului i s-a spus ca prin presa se zvoneste ca el ar purta chiloti tanga rosii. Astfel, ca sa demonstreze contrariul, Smiley si-a dau pantalonii jos.

Andreea Antonescu, fosta componenta a trupei Andre, a fost "controlata" daca are silicoane sau nu, iar Lili Sandu a primit propunerea de a aparea in clipul celebrului producator american Wyclef. in categoria "pacalitilor" intra si Florin Chilian, caruia i s-a spus ca o firma de termopane se foloseste de imaginea lui si afiseaza un banner cu el, in marime naturala, aratand spre magazin. Materialele cu pacalitii vor fi difuzate pe parcursul zilei de astazi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.