La fix un an de la despartirea lor, care s-a produs anul trecut de Pasti (11 aprilie), Luana si Cabral Ibacka s-au aflat din nou impreuna, marti seara, la petrecerea pe care fosta doamna Ibacka a dat-o cu ocazia zilei sale de nastere si a recentei instalari intr-un post de conducere al unei reviste de design ambiental. Unul dintre primii care au felicitat-o pe Luana, in dimineata zilei de 12 aprilie, a fost Cabral.

Afland ca fosta sa sotie si-a invitat, seara, prietenii si colegii de redactie sa ciocneasca o cupa de sampanie, la restaurantul Arcade, vedeta postului Acasa i-a promis acesteia ca va trece si el pe acolo, s-o felicite personal. Cabral s-a tinut de cuvant, a venit cu un imens buchet de trandafiri albi, florile preferate ale sarbatoritei, si, dupa ce a sarutat-o pe aceasta, si-a "luat in primire" fiica, Inoke, in varsta de 2 ani si jumatate.

Cand a venit momentul ca micuta sa mearga la culcare, Cabral a plecat s-o duca acasa si, spre surprinderea generala, a revenit apoi la petrecerea Luanei, unde a zabovit pana la ora tortului aniversar, adica pana spre zorii zilei... In ciuda carcotasilor amatori de speculatii, Cabral a venit neinsotit la party - presa deja vehiculeaza separarea sa de manechinul Aminata si s-a intretinut toata seara cu Roxana Ciuhulescu, Gianina Corondan, Mirela Vescan si Dana Gotschild, dar si cu numerosii arhitecti si designeri prezenti la party in calitate de noi colegi ai sarbatoritei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.