Roxana Ionescu a obtinut rezilierea clauzei din contract, care-i interzicea sa mai pozeze nud in revistele pentru barbati si a primit deja propunerea de a realiza un pictorial sexy
Transformata intr-o maicuta, cu bluze fara decolteu si cat mai decenta, odata ce i s-a dat in primire la Antena 1 emisiunea pentru copii Vreau sa fiu mare vedeta, Roxana Ionescu a fost cea care a pus piciorul in prag, si pe buna dreptate, constienta de faptul ca imaginea sa de femeie sexy si frumoasa ii aduce un rating mult mai mare. Ca de, doar asa-i romanul invatat, sa aprecieze mai intai forma, si apoi continutul.

Astfel ca, Mama Natura a solicitat si a obtinut nu doar o marire de salariu, care sa o stimuleze pentru a nu renunta totusi la televiziune, nu de alta, dar zicem noi, chiar ar fi pacat, ci si rezilierea clauzei stipulata in contract, care ii interzicea sa mai pozeze nud in revistele pentru adulti. Asta e chiar o veste buna pentru barbatii care vor avea probabil din nou ocazia sa admire sanii care au facut-o celebra pe Roxana.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.