Dupa modelul marilor vedete internationale, si artistii nostri s-au saturat sa mai innopteze prin diverse hoteluri, preferand sa-si achizitioneze o rulota dotata cu toate utilitatile, unde sa fie feriti de ochii indiscreti ai fanilor si ai presei.

Julia Jianu, solista trupei Essenza, s-a inspirat dupa celebra Beyoncé care, atunci cand merge in turnee, nu iese din rulota decat in momentul in care urca pe scena.

Blonda a primit, de la un distribuitor de vehicule pentru concerte o cabina de lux Mercedes, dotata cu toate utilitatile, in valoare de 50.000 de euro.

Rulota ii ofera artistei si staff-ului ei tot confortul: are dormitor, bucatarie, frigider si sistem home cinema, temperatura mentinandu-se constanta indiferent de vremea de afara. “Este cu adevarat utila. Noi avem concerte in toate orasele si prefer sa stau in rulota, decat sa mai merg la hotel. Am de toate acolo”, a declarat Julia, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.