Desi anuntau ca se vor casatori anul acesta, Cosmina Pasarin si DJ Pagal s-au despartit in urma cu cateva zile.

Prezenta la o expozitie foto, vedeta, care parea trista, abatuta si foarte slabita, a declarat ca ea si iubitul sau, cu care a avut o tumultuoasa relatie, ce a durat doi ani, nu mai formeaza un cuplu.

Daca din punct de vedere profesional, lucrurile stau excelent pentru Cosmina Pasarin, ea fiind implicata intr-o multime de proiecte, sentimental, vedeta trece din nou printr-o etapa grea a vietii sale.

Dupa mai bine de doi ani de convietuire alaturi de Andrei Motoc, alias DJ Pagal, cei doi s-au despartit, desi dadusera semne ca se vor casatori anul acesta. Prezenta sambata la Salonul National de Fotografie Turistica, vedeta ne-a marturisit ca nu mai este iubita lui DJ Pagal.

Extrem de abatuta si usor irascibila, Cosmina a incercat sa isi ascunda durerea, sa fie vesela si sa raspunda prompt intrebarilor ziaristilor prezenti la eveniment. Cu toate acestea, la un moment dat, vedeta nu si-a mai putut reprima tristetea, si, intrebata de ce nu este insotita de iubitul sau, ea a marturisit: “Eu si Pagal nu mai suntem impreuna, ne-am despartit”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.