De parca romanii nu mai au farmec, multe VIP-uri autohtone s-au indragostit, ba unele chiar s-au casatorit cu straini. Interesant este ca nimeni nu a ales vreun sarantoc sau vreo amarata. Deh, ban la ban trage si vedeta la vedeta!

Nadia l-a vrut de sot pe Bart Conner

Raluca Sandu a avut dintotdeauna o atractie pentru barbatii de peste granita.

PREFERINTA

Dupa o poveste de amor cu antrenorul echipei de fotbal Steaua, italianul Walter Zenga, mediatizata indelung din cauza scandalului cu droguri, Raluca si-a luat zborul. La propriu, avionul aterizand pe o pista din America. Semn ca l-a dat rapid uitarii pe Zenga, care, culmea!, s-a cuplat cu o alta romanca (tot Raluca se numeste), jucatoarea de tenis a povestit recent despre dragostea ei pentru Todd Medina (32 de ani), un american expert in arte martiale, dar si multiplu campion la Ultimate Fighting (in traducere libera - nu e de bine!). Sa speram ca acest Todd care masoara (in muschi) cam cat Van Damme nu va apela la un nervos joc de picioare, in cazul in care romancuta il va scoate din pepeni.

NUNTA DE CAMPIONI.

Campioana mondiala Nadia Comaneci si Bart Conner au gasit ca au mai multe in comun decat sportul preferat, gimnastica. Astfel ca relatia lor a dus inevitabil la o nunta pompoasa. Care a avut loc la Bucuresti, in aprilie 1996, iar Adrian si Dana Nastase i-au nasit. Nadia si Bart locuiesc in Oklahoma si nu au copii. Mama Nadiei a declarat intr-un interviu ca lui Bart i-a placut, ca oricarui american, libertatea si s-a lasat cu greu dus la altar. Insa de ce ti-e frica nu scapi!

Va mai amintiti de Michael Cretu (48 de ani), unul dintre cei mai talentati pianisti si compozitori din lume? Nici el n-a vrut o bastinasa, gasindu-si fericirea in bratele celebrei interprete Sandra, pe care a cunoscut-o in Germania. Au colaborat excelent pe plan profesional, imbogatindu-se rapid, iar casnicia le-a mers struna. De curand, si-au mutat resedinta in Spania, unde marea lor grija a devenit educatia copiilor, gemenii in varsta de 10 ani Nikita si Sebastian.

ESECURI.

In urma cu 10 ani, fosta prezentatoare a postului TVR Tania Budi isi invitase, in Romania, logodnicul "made in" Anglia. In general, dupa londonezi nu prea intorci capul pe strada, dar iubitul Taniei chiar arata intr-un mare fel. Dupa cateva rateuri amoroase in tara, Budi parea ca-si gasise, in sfarsit, fericirea langa barbatul pe care il cunoscuse la Scoala de Actorie din Londra. Gresit!

Nici celebrii jucatori de tenis Mariana Simionescu si Bjorn Borg n-au facut purici impreuna. Sportivii au corespondat o vreme si, crezand ca sunt suflete-pereche, au programat nunta pentru 24 iulie 1980. Si-au jurat credinta la Bucuresti si parea ca povestea lor de amor va dura pana la adanci batraneti. Dupa doi ani s-au despartit. Legal.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.