Procesul lui Michael Jackson, autointitulat regele muzicii pop, pentru abuzuri savarsite asupra unor minori continua. Ieri, in fata completului de judecata al tribunalului din Santa Barbara (California) a comparut, in postura de martor al acuzarii, tatal vitreg al acuzatorului. Acesta a afirmat, creionand parca o secventa dintr-un film SF, ca "Michael i-a spalat creierul copilului meu" si ca in timpul sederii sale la ferma megastarului, Neverland, baiatul a fost puternic marcat din punct de vedere psihic.

Mediul l-a afectat atat de grav pe copil incat acesta nu mai gandea normal cand s-a intors acasa, a mai sustinut maiorul in rezerva. Martorul a mai spus instantei ca familia sa a fost obligata de catre persoane din anturajul lui Michael sa inregistreze controversatul material in care il lauda pe cantaret. Pentru afirmatiile benefice acuzatorii ar fi primit protectie in fata unor amenintari nespecificate, o casa si fonduri pentru educatia copilului. Avocatii lui Michael Jackson au contraatacat insa.

Maiorul in rezerva, tatal vitreg al baietelului bolnav de cancer, s-a insurat cu mama acestuia in 2004, la un an dupa ce acuzatiile de molestare au iesit la iveala. Maiorul nu l-a intalnit niciodata pe Michael si nu a fost martor la nici un presupus abuz, a subliniat apararea. Mai mult, avocatii au sugerat ca martorul este nemultumit de suma primita de familia sa de la megastar. La audiere mama victimei a povestit ca pe la inceputul lunii februarie 2003 a primit un telefon de la Michael, care i-ar fi spus ca "fiul ei este in pericol si ca trebuie sa faca o conferinta de presa la Miami (Florida)" din cauza documentarului britanic ce se afla la originea scandalului.

In film Michael afirma, tinand de mana presupusa victima, ca nu vede nimic rau in a-si imparti patul cu copiii. De asemenea, mama a descris o scena petrecuta in avionul megastarului, pe ruta Miami-California. Ea a afirmat ca l-a surprins pe Michael mangaindu-l pe cap pe fiul ei in timp ce acesta dormea. Pe de alta parte insa tanara femeia a convins justitia sa nu o chestioneze asupra unor aspecte trecute din viata sa, printre care si o presupusa frauda in ceea ce priveste ajutorul social.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.