Razvan Ciobanu si-a facut un obicei din a critica vedetele din Romania pentru modul in care se imbraca. Numai ca acestea dau vina pe frustrarile creatorului si nici nu se gandesc ca poate n-au fost tocmai inspirate in alegerea unei tinute.
In categoria celor mai prost imbracate sunt trecute de fiecare data Julia si Claudia de la Sexxy, Andreea Banica (si uite asa putem reface Exotic-ul).

Nominalizate la aceeasi categorie au mai fost si cele doua surori de la Bambi si trupa De la Vegas. Iata ce spune designerul: "Din pacate, aceasta situatie nu o sa se schimbe vreodata, atat timp cat vedetele considera ca specialistii care le spun ca arata rau pe sticla au ceva personal cu ele. Ei le spun doar ca nu stiu sa-si asorteze fusta cu topul, ca nu sunt potrivit coafate sau ca poarta niste combinatii de culori cel putin ciudate", a mai spus Razvan Ciobanu in cadrul emisiunii "Ciuleste urechea", la InfoPro.

Declaratiile cele mai dure au fost facute la adresa trupei De la Vegas, despre care a afirmat ca "este un monument de kitsch". Sfatul specialistului este "Sa-si cumpere niste haine civilizate sau sa scoata cateva milioane de lei pe luna din buzunar, sa plateasca un stilist care sa-i sfatuiasca ce haine sa cumpere".

UN FRUSTRAT

Contactat, Bogdan Jianu, impresarul trupei Sexxy, ne-a spus: "In primul rand vreau sa precizez ca n-am nimic personal cu Razvan Ciobanu si in al doilea ca este un nimeni in moda romaneasca si cea internationala. Este doar o persoana frustrata care vrea sa faca moda si care critica pe oricine nu se imbraca de la el. Eu nu-l consider creator, ci croitor. Dovada ca este un zero in moda este faptul ca vrea sa se apuce de design interior. Sunt sigur ca si acolo o sa incurce dulapul cu chiuveta.

Nu vom renunta la Dolce&Gabana pentru Ciobanu", puncteaza logodnicul Juliei. "Razvan Ciobanu este o persoana frustrata, care este simbolul kitsch-ului in Romania. El vorbeste pentru un cerc de 20 de persoane care il cunosc. In rest, daca iesi pe strada si intrebi, nu stie nimeni cine-i Razvan Ciobanu. Personal mi-e mila de el, dar n-o sa-i dau pomana cumparandu-i hainele", a mai spus acelasi Bogdan Jianu.

Referitor la sfatul creatorului, impresarul trupei Sexxy a precizat: "El vorbeste de cateva milioane, noi de zeci de milioane cand vine vorba de haine".
"Aoleu, iar Ciobanu!", a exclamat Andreea Banica de la Blondy cand i-am spus de ce am cautat-o. "Am ceva personal cu el, cred ca-i putin frustrat. Altceva nu mai vreau sa comentez legat de acest subiect", a adaugat frumoasa blonda.

MODA CEA ELASTICA

Fetele de la Bambi au avut cam aceeasi reactie ca si Andreea Banica atunci cand au auzit de Razvan Ciobanu, dupa care au adaugat: "Noi suntem imaginea unei case de moda, Funcky Fashion, si suntem foarte multumite de rezultat. Suntem convinse ca, daca rezultatul nu ar fi fost unul bun, nu l-ar fi cautat pe Stefan - cel care ne imbraca - atatea vedete de la noi. Firma pe care o reprezentam produce blugi, pe care-i personalizeaza.

La aceasta varsta si avand in vedere muzica pe care o cantam, asta e stilul ce ni se potriveste. De altfel se face prea mare tam-tam referitor la cum se imbraca artistii. In primul rand trebuie sa cantam bine. Desigur, nu ne putem imbraca oricum, dar moda este elastica si nu poate fi spusa in cateva cuvinte. Nu e suficient sa-ti asortezi o palarie rosie la nu stiu ce culoare de pantaloni", spune Denisa, mezina trupei Bambi.

ALUPIGUS PE INVERS

Silvia din trupa La Vegas nu-l ia in seama pe Razvan Ciobanu: "Niciodata n-am vazut ce a comentat despre cum ma imbrac eu! Si, sincer, nu prea citesc acele reviste in care mai publica el si nu cred ca trebuie tinut cont de parerea lui, pentru ca nu e un genial in ale modei! Plus ca fiecare se imbraca asa cum vrea si cum crede ca ii sta bine si asa cum se simte bine. Eu una, ca si Daniel, colegul meu, ma imbrac de afara. Anumite modele sunt poate de criticat, dar nu e Razvan Ciobanu in masura sa le comenteze. Eu, daca am o valoare ca artist, nu trebuie sa fiu impopotonata in ton cu moda. In alta ordine de idei, l-am vazut cel putin o data pe Ciobanu imbracat cu un tricou pe care scria alupigus, citit invers stiti voi ce iese... asa ca nu mai spun nimic despre prostul lui gust…".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.