Alex, castigatorul editiei trecute a concursului “Dansez pentru tine” (PRO TV), este unul dintre cei mai tatuati solisti din tara.Desi vrea sa pozeze intr-un barbat dur, plin de muschi si de desene fioroase pe trup, iata ca solistul a scos la iveala si o latura copilaroasa. Zilele trecute, in Club Pat, el si-a afisat boxerii cu ursuleti.
Atunci cand nu este ocupat cu repetitiile pentru emisiunea “Dansez pentru tine”, al carei concurent continua sa fie, Alex, poreclit si Yamasha, se distreaza alaturi de prietenii apropiati, prin cluburile de fite ale Capitalei. Zilele trecute, artistul a putut fi vazut in clubul “Pat”, unde a uimit petrecaretii, prin felul in care era imbracat.

Desi ii place sa adopte o atitudine de baiat dur, scoasa in evidenta de cerceii din urechi, tricoul stramt, precum si de muschii lucrati la sala de forta, boxerii cu ursuleti l-au cam dat de gol pe cantaret.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.