Cele inzestrate de mama natura nu depasesc la numaratoare degetele de la maini, iar cele “ajustate” chirurgical au invadat revistele si micul ecran. Cea care a atras recent atentia cu un decolteu suspect de generos este fasneata Claudia Pavel alias Cream.

Din aglomeratia de VIP-uri care au invadat vineri seara clubul Pacha, cel mai nou loc de dezmat al Bucurestiului, s-a facut remarcata frumoasa Claudia Pavel, care, ce-i drept, a lipsit o vreme din peisajul monden. Cert este ca solista nu si-a abandonat meseria de baza, si, chiar acum, Cream lucreaza la un nou album pe care il inregistreaza in strainatate.

Vinerea trecuta, la deschiderea clubului lui Adrian Mutu, Claudia a fost mult mai cuminte decat de obicei: nu a dansat, nu a baut nimic, nici macar traditionala sampanie, si a plecat val-vartej pentru ca in aceeasi seara urma sa se imbarce in avionul de Suedia, acolo unde isi lucreaza piesele. Cele 30 de minute petrecute in club au fost insa suficiente pentru a se face remarcata datorita tinutei, foarte sexy, dar si datorita unui bust proeminent si ferm, care se ivea “obraznic” din bluzita elastica.