Platoul de filmare a constituit dintotdeauna un loc unde s-au infiripat povesti de dragoste celebre.

Pe cateva dintre cele mai sexy vedetele de la noi, fosti iepurasi Playboy, Cupidon le-a sagetat tot la locul de munca. Anda Adam, Ioana Ginghina si Laura Cosoi au vazut in partenerii de scena ocazionali, care le-au si dat tarcoale, barbatii vietii lor. si se pare ca au avut fler.

Laura Cosoi a lasat un milionar pentru Smiley

Laura a renuntat la iubitul ei milionar, Matei Stratan, pentru a putea fi cu Smiley, solistul Simplu. Cei doi au fost colegi la emisiunea “Dansez pentru tine”, dar s-au apropiat de fapt pe platourile de filmare de la serialul TV “Cu un pas inainte”, difuzat de PRO TV.

in decembrie anul trecut, cei doi au luat prin surprindere pe toata lumea, parasindu-si fara regrete partenerii pentru a putea fi impreuna. Smiley a incheiat si el pe fuga conturile cu studenta din Republica Moldova, Sanziana Negru, care s-a vazut nevoita sa paraseasca vila solistului, locul ei fiind ocupat de Laura.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.