Dupa trei luni de iubire, actrita si cel mai bun prieten al lui Chivu au decis ca le este mai bine despartiti
Ceea ce se anunta a fi o poveste de dragoste mistuitoare, s-a dovedit a fi doar un foc de paie. In urma cu cateva zile, iubirea dintre Adela Popescu si Marius Kalmar a luat sfarsit fara prea multe "negocieri". Potrivit surselor noastre, actrita a fost cea care a pus punct, iar ruptura s-a produs intr-o maniera cat se poate de eleganta. Cu toate acestea, motivele raman inca un mister.

Unul ar fi, insa, faptul ca amandoi erau atat de ocupati, incat clipele petrecute impreuna erau din ce in ce mai putine. In timp ce el este ocupat cu afacerile, Adela se imparte cu greu intre cursurile de la UNATC si platoul de filmare de la Acasa TV, unde realizeaza o emisiune zilnica alaturi de Cabral si interpreteaza un rol in serialul TV "Razboiul sexelor". Cert este ca, dupa o relatie de numai trei luni, cei doi au ajuns la concluzia ca le este mai bine despartiti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.