Artistii straini care au concertat in Romania le-au solicitat organizatorilor romani sa li se satisfaca cele mai trasnite mofturi
Cu cat un artist este mai important, cu atat pretentiile sale pentru sustinerea unui show sunt din ce in ce mai mari, mai ales cand este vorba de confort: incepand de la amenajarea apartamentelor de hotel si interiorul limuzinei, pana la consumarea anumitor bauturi in masina care-i asteapta la aeroport.

Daca pentru unii dintre cantareti este important ras­fatul inainte de spectacol, pentru altii consumarea unor specialitati este o prioritate. Spre exemplu, Seal a cerut o sauna si jacuzzi, care au fost construite special pentru el la Sala Polivalenta, trupa The Prodigy mergea in limuzina numai daca aceasta avea in dotare pernute, iar fetele de la Pussycat Dolls au poftit la jeleuri fara zahar sub forma de ursuleti. Rapperul 50 Cent a vrut mobilier de 5 stele pe scena, iar cantareata Marcy Gray a solicitat bere japoneza.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.