Dupa ce s-a tinut de farse dind declaratii "jucause" in presa, se pare ca lui Tintareanu nu i-a mai mers ulciorul la apa si si-a luat, intr-adevar, spitul in partile moi din partea nevestei excesiv de ingaduitoare.
Omul de afaceri a povestit in repetate rinduri cum si-a inselat soata, cu deplina consimtire a acesteia, de fiecare data cind i s-a deschis apetitul pentru aventura, inclusiv in vacanta din Albania, unde, la o asa zisa "casa de sanatate", a avut o aventura cu o alta odalisca. Ca sa nu mai vorbim de masajele thailandeze, despre care pensionarul Tintarenu a povestit cu lux de amanunte.

Amatorul de amoruri pasagere marturiseste ca nu se simte vinovat pentru nimic, sotiei sarindu-i tandara abia la aflarea vestii ca pictorita Symba (cea care voia sa-l traga-n uleiuri si pe Base) intentioneaza sa-l picteze si pe posesorul celor 50 de milioane de dolari. Ce a enervat-o pe doamna Tintareanu? Un fapt minor: pictorita urma sa fie complet dezbracata in timpul lucrului la portret. Nababul din Paradisul Verde marturiseste ca, de data asta, divortul este iminent, mai ales ca nici el nu e foarte incintat de faptul ca sotia sa are, la rindul ei, un amant.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.