In urma cu citiva ani, Zavoranu si-a fortat aparitia in ziare, umblind din redactie in redactie si povestind, cu miinile priponite in sold, cum s-a certat cu iubitul ei de atunci, Cove, si cum a plecat, apoi, de la TVR.

Devenita, brusc, vedeta, a fost primita la Acasa TV, unde si-a cucerit adevarata celebritate, jucind in telenovele un rol destul de usor, croit dupa chipul si asemanarea ei. Intre timp, l-a cunoscut pe latin-lover-ul Pepe si au curs alte riuri de cerneala tipografica despre marele lor amor, care avansa vertiginos spre nunta, desi nu erau de acord nici parintii lui Pepe, nici mama Oanei.

Cum era de asteptat, si nuntirea a fost cu scandal. In loc sa-si vada de luna de miere, Oana s-a perindat iar pe la televiziuni, pentru a povesti cum a fost ea persecutata de "paparatul" Orlando. Pentru ca diva isi dadea tot mai des poalele peste cap - mai ales la OTV - incalcind regulamentul sever al trustului Pro, Querida a fost pusa pe liber.

Induiosata de soarta vitrega a vedetei de telenovele, Teo Trandafir a luat-o sub aripa-i ocrotitoare, la Romantica. Aici ar fi trebuit sa explodeze marea bomba, telenovela autobiografica "Razbunarea Oanei", purtind girul reputatului Valeriu Lazarov. Numai ca, asa cum i-a sarit mustarul cind un regizor de videoclipuri n-a vrut sa faca o vedeta din motanul ei, Marty, Zavoranu s-a basicat si atunci cind Valeriu Lazarov a incercat sa-i impuna niste reguli ce tin de profesionalismul elementar. Au urmat alte tipete pe la OTV si, in final, a fost debarcata si de la Romantica, un post care nu are nevoie de vedete isteroide, care sa-i maculeze imaginea.

"Mama, esti bandita!"

Dar "scandalul Lazarov" este o nimica toata pe linga "polemica" de mahala dintre Oana si mama sa, Marioara. Desi, in modul cel mai evident, in aceasta poveste Querida este cea care are dreptate, felul in care incearca sa-si impuna adevarul este departe de a fi cel potrivit. Cele doua protagoniste s-au dat in barci pe la televiziuni, improscindu-se cu invective, ca la usa cortului, bilciul de prost gust culminind cu faptul ca mama a recunoscut - odios! - ca si-a blestemat fiica iar fiica a declarat ca mama sa e o bandita, o profitoare si o meschina care a profitat de naivitatea ei. Din nefericire, se pare ca blestemul mamei functioneaza din plin.

Afacerea cu papusa Oana nu pare sa fie un succes financiar, generind, in schimb, un nou scandal, cu Catalin Botezatu. Cariera muzicala, in care isi punea mari sperante, a devenit un simplu subiect de bascalie pentru avizati. Cea care i-a intins din nou o mina prieteneasca, a fost tot Teo, care i-a netezit calea spre Prima TV. Zavoranu si-a ratat si aceasta sansa de a iesi la lumina, atacind una dintre vedetele intangibile ale Prima TV, pe circotasul Huidu si racnind, apoi, pe la diverse posturi TV, ca Huidu si Gainusa sint niste "rahati" si niste "homosexuali"! Evident, proiectul glorios de a face la Prima TV telenovela razbunatoare, s-a dus din nou pe apa Simbetei.

Cu acelasi limbaj de chivuta din Ferentari, Querida l-a facut "musca de rahat" pe Mihai Morar, care o invitase cu ginduri bune in emisiunea sa, pentru ca, in aceeasi seara, la show-ul lui Capatos, sa deverseze in capul telespectatorilor noi fluvii de zoaie. Se pare ca faimoasa Querida si-a taiat puntile cu toate televiziunile, "cariera" ei politica nu sta nici ea pe roze si, ceea ce este mai trist, ea singura a recunoscut, in mai multe rinduri, ca se cam cearta si cu Pepe, ultimul sprijin care i-a mai ramas. Dupa episodul "sinuciderii", Oana a trebuit sa se zbata singura sa infirme zvonul. Pe latin lover nu l-am vazut pe nicaieri dind vreo declaratie…

E clar, Zavoranu se afla intr-un moment de cotitura si e foarte singura. Depinde numai de ea cum o scoate la capat, de data asta. Dar inainte de toate, n-ar strica sa consulte un psiholog.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.