Dupa ce Virgil Iantu a deschis seria "Special guest" la "Mondenii", in calitate de profesor de canto al lui Becali, Solcanu si Nikita, a venit rindul vinatorului de tradatori, Ernest, sa intre in pielea unui "monden".
Desi nu are nimic in comun cu actoria, vedeta Prima TV s-a descurcat bine in aceasta postura. In plus, personajul interpretat de Ernest, un tinar aratos si singurel, a fost "curtat" pe rind de Mircea Solcanu, Naomi si Nikita. Avansurile prezentatorului stirilor cretinoide nu l-au impresionat deloc, ba din contra, chiar l-au iritat. Travestitul Naomi, insa, s-a oferit sa-i arate ce inseamna o femeie adevarata. Si, venind vorba de femei adevarate, nu putea lipsi din ecuatie cea mai "feminina" dintre toate... Nikita. Vom vedea diseara, de la ora 21.00, la "Mondenii", cine a reusit sa-l cucereasca pe mofturosul Ernest!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.