Casnicia Romanitei Iovan are toate sansele sa treaca si de noul obstacol care i-a aparut in cale, si anume aventura lui Adrian cu o colega de serviciu! Scenariul din toamna lui 2006, cand Romanita a fost surprinsa de paparazzii revistei Ciao! sarutandu-se cu Radu Popa, pare sa se repete acum.

Asa cum am aratat in ziarul nostru de ieri, pilotul traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o colega de la TAROM, care lucreaza la departamentul Planificare zboruri. Persoane apropiate lor ne-au marturisit ca, vineri seara, cei doi s-au afisat pentru prima data in fata colegilor la o petrecere organizata de sindicatul pilotilor la Clubul Zexe din Capitala. Toata seara au fost nedespartiti. Au dansat, au ras cu pofta, iar la un moment dat (afirma sursele noastre) ei s-au sarutat ca doi liceeni indragostiti.

Apropiati ai sotilor Iovan ne-au declarat ca, dupa ce, luni noapte, a citit pe internet, articolul din CANCAN despre aventura lui Adrian, Romanita a avut o discutie prelungita pana spre zori cu sotul ei, care s-a aparat spunand ca nu a fost niciun gest vinovat din partea lui!