Monica Columbeanu a facut o repetitie ca la carte pentru Sfanta Masa de Paste, pe care i-o va pregati lui Irinel la Izvorani.

Va vine sau nu sa credeti, tanara mamica fotomodel a “impachetat” sarmale, a pregatit miel la cuptor si a vopsit oua rosii. in plus, sotia lui Irinel a tinut post, s-a spovedit si s-a dus la biserica, sarbatorind Pastele catolic impreuna cu familia ei.

Chiar daca s-a convertit la ortodoxism de dragul lui Irinel, Monica respecta in fiecare an sarbatorile specifice religiei in care a fost botezata si crescuta.

Asa se face ca Pastele catolic a gasit-o pe doamna Columbeanu in orasul natal, Bacau, impreuna cu surorile, mama, fiica si cumnatii.

“Din Bucuresti am plecat joi, iar pe sotul meu l-am anuntat la telefon. El era la Targu-Carbunesti, la fabrica de ciment si nu a putut sa ne insoteasca. Oricum, e ortodox”, ne-a explicat Monica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.