Trupa britanica de muzica electro Apollo 440 va canta in prima zi a festivalului B'Estfest, ce va avea loc la Romexpo, pe 4, 5, 6 si 11 iulie, la care si-au mai confirmat participarea Cypress Hill, UNKLE, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Roisin Murphy (Moloko), Nelly Furtado si Judas Priest.

Nume reprezentativ pentru industria muzicii electro, formatia Apollo 440 a devenit cunoscuta in toata lumea datorita single-urilor de succes "Ain’t Talking 'bout Dub", "Lost in Space", "Stop The Rock" si "Heart Go Boom", precum si remix-urilor realizate pentru nume celebre ca U2, Robbie Williams, Lenny Kravitz, Manic Street Preachers, Jean Michelle Jarre sau Offspring.

De asemenea, muzica celor de la Apollo 440 a putut fi auzita pe coloana sonora a numeroase jocuri si filme, printre care "Gran Turismo 4", "FIFA 2000", "S.W.A.T.", "Spider Man" sau "Gone in 60 Seconds".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.