Dupa desele esecuri inregistrate in dragoste, actrita si cantareata moldoveana Tania Popa se declara independenta pe viata, spunand ca nu mai are nici o sansa sa-si gaseasca jumatatea.

Tania isi aminteste ca a venit in Romania exact in anul 1990, cand avea 17 ani si nu stia nimic despre tara vecina. Nici macar ca in Republica Moldova se vorbea aceeasi limba ca si in tara care mai tarziu a adoptat-o. Ea a facut parte din primul val de studenti care a venit in Romania, dupa ce a fost selectata de Florin Zamfirescu. isi aduce aminte ca atunci era un pic durdulie si probabil ca asa a reusit sa atraga atentia asupra sa.

Surprinzator pentru o femeie asa tanara, dar Tania spune ca ei ii place tare mult sa fie deprimata si la ea nu exista cale de mijloc: rade sau plange. Atat! Pe de alta parte, crede ca suferinta este chiar buna. Rade cu gura pana la urechi cand este intrebata despre viata ei de familie, pentru ca se simte mult prea independenta si din acest motiv este sigura ca va ramane singura. Oricum nu se plictiseste, pentru ca are in ingrijire suficiente persoane - mama, sora cea mica si copilul.

Chiar si cu atatea responsabilitati pe care le are pe cap, precum si cu rolurile pe care le are la Teatrul National bucurestean sau la alte teatre din tara, Tania spune ca in prezent isi traieste a doua copilarie si atunci cand va ajunge ea mare isi doreste sa aiba un cabinet de reabilitare psihica pentru femei. Pana atunci insa actrita se lauda cu fiica ei de 8 ani care ii este copia xerox, in miniatura. Tania Popa nu se plictiseste nici o clipa, deoarece s-a apucat si de cantat, inregistreaza un album si va face si un videoclip.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.