Dupa ce a ajuns probabil la concluzia ca iubirea sa cu Andreea Raicu este ca mersul pe sarma, Tudor Chirila s-a gandit ca alaturi de "Vama" sa transpuna intr-o piesa mesajul pe care a vrut sa-l transmita lumii.

Tudor crede ca oricand unul din respectivul cuplu se poate dezechilibra si poate cadea in prapastie. Este drept ca nici Tudor nu a fost pana acum ferit de aceste dezechilibre.

Dupa cateva tentative esuate de a merge pe sarma, Tudor Chirila a inventat doua personaje animate, pentru ca, "in spatele liniilor schitate in joaca si a culorilor tipatoare, de multe ori se ascunde ceva profund si cu mult mai vizibil decat daca ar fi dublat de realismul personajelor umane".

Noul videoclip al lui Chirila ii are drept protagonisti pe Henry si Wannabe, doua personaje animate care trec prin toate incercarile care le pun iubirea in primejdie. Tudor crede ca iubirea intre doi oameni a ajuns ca mersul pe sarma si din cauza vitezei pe care o avem toti. Printr-o stranie coincidenta, povestea videoclipului pare a avea multe elemente in comun cu viata de cuplu a lui Tudor si a Andreei Raicu. Asta pentru ca cei doi au fost vazuti in strada, in toiul zilei, cand urlau unul la altul si apoi Tudor a recunoscut ca rutina si viata de zi cu zi l-au "ajutat" sa il tina departe de Andreea si sa uite uneori sa ii ceara scuze pentru diverse neplaceri.

"Cred ca ludicul si naivitatea care transpar din personajele animate au darul de a nu "dramatiza" un mesaj si nu-i altereaza eventuala profunzime", spune Tudor Chirila.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.