Elev in clasa a VII-a la scoala Americana, Victor a fost implicat, miercuri, intr-o altercatie cu un coleg de la o clasa mai mica. Drept pedeapsa, pustiul a fost suspendat doua zile, pentru ca nu a respectat regulile de buna purtare impuse in institutia de invatamant.

In urma cu doi ani, Victor Tatoiu a dat primele motive de ingrijoare pentru parintii sai, care au realizat ca au un copil problema.

Atunci, in semn de protest fata de tatal sau care ii interzicea sa asculte in casa muzica data la maximum, pustiul s-a refugiat in subsolul vilei din Baneasa si le-a blocat accesul parintilor in modesta lui ascunzatoare.

Dupa aceasta “iesire” de neinteles, celebra lui mama Monica Tatoiu a cerut sfatul profesionist al doctorului Cristian Andrei, gazda emisiunii “9595” de la Antena 1. Directorul Oriflame consi-dera ca si-a scapat copilul din mana din cauza programului incarcat pe care il are si a recunoscut ca sufera cumplit din acest motiv.

Desi este considerat un copil exceptionat, cu rezultate foarte bune la invatatura, Victor, elev in clasa a VII-a la scoala Americana, are un comportament agresiv. Dovada sta altercatia pe care a avut-o miercuri cu un coleg de scoala mai mic decat el, pe motiv, spun gurile rele, ca le-a picat cu tronc aceeasi fata:

“M-au sunat de la scoala sa-mi spuna ca e pe punctul de a fi exmatriculat pentru ca s-a batut cu un coleg. Eu, una, sunt mandra de el, deoarece a dat dovada de curaj si a actionat cu barbatie”, a declarat Monica Tatoiu, miercuri seara, la emisiunea Agentul VIP de la Antena 2.