Trupa Queen lanseaza un nou album de studio pe 1 septembrie, primul din ultimii 13 ani, pe care il va promova in cadrul unui turneu cu 28 de concerte in 14 tari, timp de sapte saptamani, informeaza NewsIn.

La producerea noului album, participa Paul Rodgers, care s-a alaturat vechilor membri ai trupei, chitaristul Brian May si tobosarul Roger Taylor, in 2005. Albumul, care nu are inca un nume, va fi lansat pe 1 septembrie, cu doua saptamani inaintea turneului "Rock The Cosmos 2008 Concert Tour".

Este primul album de studio al trupei, dupa "Made in Heaven" lansat in 1995, la patru ani de la moartea lui Freddy Mercury, de May, Taylor si basistul John Deacon, care nu participa insa la actualul proiect al trupei.

Trupa a anuntat deja destinatiile din cadrul turneului european, ce se va deschide pe 16 septembrie la Moscova, si va include concerte in Polonia, Germania, Belgia, Franta, Italia, Elvetia, Olanda, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Serbia, Cehia si Austria. Queen ar putea merge apoi in turneu in America Latina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.