Necomplexata de impresia cam palida pe care a fa-cut-o la preselectia Eurovision trupa D'La Vegas, violonista si solista Silvia Launeanu, alias Vegas, e foarte fericita, insa in plan personal. De aproape un an, banateanca traieste o puternica pasiune pentru un pilot francez, Etienne, si ca dovada ca lucrurile pot lua o turnura serioasa sta faptul ca aratosul si manieratul pilot de avion s-ar putea muta definitiv in Romania.

Povestea inceputa ca intr-un film romantic, cu o dragoste la prima vedere pe Aeroportul Otopeni, a continuat cat se poate de frumos, respectiv dese trasee Paris-Bucuresti si mai putin invers, caci Silvia s-a declarat mai interesata de cariera sa in plina ascensiune. Pentru ca nu are de gand sa se mute in Franta din cauza carierei, singura solutie a ramas sa vina muntele la Mahomed. Ca atare, Etienne vine destul de des in Romania si a fost plimbat cam prin toate locurile speciale ale tarii, preferatele sale fiind zona Maramuresului, Timisoara si Brasov.

In Poiana Brasov a stat o luna, la schi, dar cel mai mult l-au impresionat arhitectura si parcurile Timisoarei, orasul natal al Silviei, unde nu exclude varianta de a se muta in viitor. "Amandoi zburam intruna, programele noastre sunt incalcite. Am discutat despre o mutare impreuna, dar singura solutie e sa vina el aici, pentru ca efectiv s-a indragostit de Romania si in special de orasul meu natal, Timisoara", spune Silvia in culmea fericirii.

Iar ca o dovada suprema ca francezul e indragostit pana in varful urechilor sta faptul ca acesta e foarte incantat chiar si de stilul vestimentar al cantaretei, o capodopera kitsch greu de egalat. Chiar daca a incercat sa mai "dreaga" busuiocul cu cateva toalete aduse chiar de la Paris, capitala mondiala a modei, francezul n-a avut din pacate nici o sansa de a mai schimba ceva. Din punct de vedere lingvistic, amorezii se inteleg deocamdata in limba lui Shakespeare, caci banateanca nu se intelege prea bine cu franceza, si nici francezul cu romana.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.