Dupa celebritatea (si averea de 25 de milioane de dolari) cistigate de pe urma serialului "Sex and The City", actrita Sarah Jessica Parker, acum in virsa de 43 de ani, s-a ales si cu o lovitura.
Una care i-a "sifonat" urit de tot orgoliul, pentru ca, intr-un recent sondaj realizat de revista britanica "Maxim", a fost votata "cea mai non-sexy femeie din lume". Si nu a fost votata de femei invidioase, ci de barbati!

Ultragiata, Parker a declarat intr-un recent interviu acordat revistei "Grazia" ca este "taxata" pentru ca nu si-a "tras" silicoane si nu foloseste celebra toxina botulinica. Spre deosebire de Demi Moore (cele doua actrite fiind cam de acelasi "leat"), Sarah Jessica Parker este o adversara declarata a operatiilor estetice. Poate ca, totusi, a ajuns la virsta la care ar mai trebui sa faca si unele compromisuri in acest sens, desi sotul ei, actorul Mathew Broderick, o iubeste si asa.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.