Contrar conceptiei actuale, tatuajele au devenit un nou trend in lumea mondena. Cu toate ca insemnele facute pe piele cu tus simbolizau, acum ceva vreme, clasa sociala de jos, vedetele noastre autohtone au adoptat fel si fel de desene permanente, de la tribale, la initialele numelor iubitilor.

Cateva vedete de-ale noastre, lipsite probabil de inspiratie, poarta niste “imitatii hollywoodiene”, doar- doar s-or asemana cu idolii lor. David Beckham, Pink si Eminem sunt doar cateva dintre starurile de talie mondiala, copiate la indigo de vedetele noastre.

Anamaria Prodan si-a declarat intr-un mod “vesnic” iubirea, daca e sa ne luam dupa tatuajul facut pe incheietura mainii. Impresara greilor din fotbalul romanesc, din dragoste pentru “iubi Reghe”, si-a scris cu tus initialele acestuia.

Ideea nu este insa originala, ba chiar o suspectam ca ar fi copiat-o pe Victoria Beckham, care se mandreste cu un tatuaj aproape identic, dar care “poarta” initialele sotului sau, David, tot fotbalist. Dar nici broastele desenate pe trup si nici codul de bare de pe mana nu sunt initiative personale, ci doar o copie, reusita, ce-i drept, a tatuajelor excentricei soliste Pink.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.