Infatisarea ne spune multe despre o persoana, despre viitorul ei. Astazi avem patru vedete feminine de la noi si incercam sa descifram ce ne spune fizionomia lor in legatura cu casnicia, relatiile sentimental-amoroase, profesia, starea lor de sanatate.

In vizor au intrat Oana Zavoranu, Monica Columbeanu, Ileana Lazariuc si Adelina Elisei.
Vulcanica, ambitioasa si obisnuita sa socheze, Oana Zavoranu a fost recent protagonista unor evenimente care au pus presa pe jar si care au scos la iveala unele suspiciuni asupra relatiei pe care o are cu sotul ei, Pepe.

Telefonul pe care solistul l-a dat la Salvare in miezul noptii (n. r. - vineri, 7 martie), anuntand ca sotia sa a luat distonocalm, a lasat loc la numeroase interpretari, pe care insa Oana le-a elucidat ulterior.
A lesinat din cauza oboselii! Mai mult, in cadrul unei emisiuni televizate, mama acesteia, Marioara Zavoranu, a batut moneda pe faptul ca fiica sa s-ar fi certat cu Pepe si ca n-ar fi pentru prima oara.

Analiza pe care specialistul Click!, Mihai Bratu, a facut-o pe fizionomia vedetei inlatura insa orice semne de intrebare, iar verdictul este clar: Oana si Pepe vor trai fericiti pana la adanci batraneti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.