Scandalul declansat de declaratiile blondei Sofi despre relatia pe care a avut-o cu iubitul Andreei Raicu continua. Dupa ce in ziarul de ieri Tudor Vasile infirma toate spusele acesteia, ba mai mult, spunea ca nu o cunoaste si ca ea nu a incercat decat sa-si faca publicitate pe seama lui si a Andreei Raicu, Sofi iese azi la atac. Ea a trimis la redactie o scrisoare prin care spune ca isi rezerva dreptul de a-l actiona in instanta pe fiul fostului prim-ministru Radu Vasile. "Am citit cu stupoare declaratiile lui Tudor din ziarul de ieri.

Eu nu l-am calomniat pe el, dar el a facut-o. Asa ca am luat decizia de a-l da in judecata pentru insulta si calomnie, demers pe care il voi face chiar zilele acestea. Cum poate spune ca nu ma cunoaste si ca numarul acela de telefon e folosit de toti angajatii lui?" "Toata presa detine acel numar ca fiind al lui, la fel si oamenii care se invart in anturajul lui, il apeleaza pe acelasi numar, in plus il are trecut pe cartile de vizita.

Daca el incearca sa-si repare imaginea in ochii Andreei Raicu, nu trebuie sa o faca insultandu-ma pe mine, spunand ca nu stie cine sunt si ca vreau sa-mi fac publicitate. Daca nu se afla de relatia noastra si nu eram sunata de presa si intrebata, eu nu as fi facut-o publica niciodata. imi pare rau ca memoria telefonului meu nu permite sa stochez atat de multe mesaje cate am primit de la el.

Dar am suficiente cat sa demonstrez in instanta ca nu eu sunt cea care minte. in plus, eu am vorbit in termeni civilizati despre el, pe cand el m-a insultat. Nu am nici un fel de pretentii materiale de pe urma acestui proces, nu vreau sa se inteleaga ca il dau in judecata pentru a obtine foloase materiale, pentru ca nu am nevoie. Vreau doar sa demonstrez ca afirmatiile mele sunt adevarate. si am cum. Sunt dezamagita ca un barbat care mi-a lasat impresia ca este foarte educat si civilizat poate nega cu atata nonsalanta o relatie despre care stie foarte bine ca a existat".

Andreea&Tudor: "Aceeasi incercare de publicitate"

Contactati de Libertatea pe marginea initiativei lui Sofi, Andreea Raicu si Tudor Vasile ne-au raspus: "Tot ce am avut noi de declarat a aparut in "Libertatea" de miercuri. Ne mentinem parerea ca e vorba de o incercare ieftina de publicitate pe spatele nostru. Deja a devenit un subiect care pe noi nu ne intereseaza si nu vrem sa ii dam importanta. Ce doreste aceasta tanara sa faca de acum incolo nu reprezinta problema noastra".

Istoria scandalului Andreea Raicu - Tudor Vasile - Sofi

In urma cu aproape doua saptamani a inceput sa circule zvonul cum ca Andreea Raicu si Tudor Vasile (ambii in foto) nu mai formeaza un cuplu, zvon confirmat apoi de apropiatii lor. Motivul despartirii lor a ramas insa secret, dar la scurt timp a aparut in presa povestea unei relatii "extraconjugale" pe care Tudor Vasile ar fi avut-o pe perioada cat era cu Andreea Raicu, care aducea in poveste cel de-al treilea personaj, Sofi.

Aceasta a acordat un interviu amplu
ziarului "Libertatea" prin care recunostea ca ea si Tudor au fost iubiti, in perioada in care acesta avea o relatie declarata cu vedeta tv Andreea Raicu. Tudor a declarat apoi ca nu o cunoaste pe fata si ca aceasta e "o obscura care incearca sa-si faca reclama".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.