Cu toate ca de o saptamana incoace presa abunda in informatii detaliate despre botezul micutului Maximus Prigoana, in fiecare zi in care deschidem televizorul gasim aceleasi fete invitate la talk-showuri.

Si toate au ceva in comun cu botezul din familia Prigoana. Daca nu e Silviu Prigoana, este Honorius. Daca nu e Adriana impreuna cu mama ei si cu Maximus, atunci este nasul Eduard Martin. Si cine este Eduard?

Nimeni altul decat unul dintre deputatii de Constanta ce reprezinta PSD in Parlament. El mai este si fiul fostului prefect de Constanta, Gheorghe Martin. Cel din urma s-a convertit de la religia PSD-ista la cea conservatoare care nu l-a tinut prea mult pentru ca si-a dat repede demisia din functia in care il inscaunase Felix. Martin senior este omul de casa al Arhiepiscopului Tomisului Teodosie, cel care nu putea pierde un astfel de prilej pentru a iesi in fata.

Familia Prigoana a explicat ca slujba botezului a fost oficiata de Teodosie in persoana, numai pentru ca acesta este duhovnicul lui Eduard. Familia Martin a uitat sa aminteasca faptul ca Teodosie este prieten la catarama cu Adrian Nastase, datorita caruia Eduard si Gheorghe au intrat in PSD pe usa din spate, primind de la bun inceput functii importante. Iubitor al petrecerilor mondene, Eduard Martin a dat din colt in colt cand a fost chestionat de curiosi in privinta viitorului sau alaturi de noua lui achizitie feminina, Dora din Arad. De frica sa nu urmeze modelul cumatrului, Martin junior spune ca nu mai este la moda casatoria.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.