De cand au aflat ca vor avea un copil, Ionut Dolanescu si Doinita cauta disperati o casa pe care sa si-o permita
Fiul rapsodului Ion Dolanescu parcurge o perioada in care starile de euforie se combina cu cele de agonie. Bucuria ca va deveni tatic, pentru prima oara in viata, i-a fost umbrita de situatia in care se afla dupa divortul de Mariana, cea care i-a fost soata mai bine de zece ani.

Pentru a evita circul la partaj si pentru a demonstra ca este un domn, Ionut Dolanescu i-a lasat fostei consoarte (n.r. - in momentul de fata Mariana locuieste in SUA) apartamentul din Drumul Taberei, achizitionat in urma cu aproximativ cinci ani, iar in momentul de fata nu are o locuinta a lui. Imprejurarile sunt cu atat mai apasatoare cu cat, in cateva luni, va veni pe lume bebelusul. In momentul de fata, Ionut si Doinita locuiesc in casa Mariei Ciobanu, mama artistului, o varianta ce se dorea provizorie, dar care dureaza deja de mai bine de jumatate de an, mai exact de cand CANCAN a prezentat, in premiera, povestea de dragoste dintre cei doi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.