Partenerul lui Elizabeth Hurley a inaintat cererea de divort de "ciudata sa sotie", a precizat avocatul reclamantului, specificand ca acest demers nu este determinat de intentia de a-si reface viata alaturi de celebra actrita britanica, relateaza editia on-line a cotidianului "The Telegraph". Toata lumea stie ca Arun Nayar, om de afaceri de origine indiana, este de aproximativ trei ani de zile iubitul oficial al lui Hurley, relatie inceputa la scurt timp dupa destramarea scurtului mariaj cu italianca Valentina Pedroni.

In ciuda faptului ca relatia sa cu actrita britanica a devenit una dintre cele mai serioase si mai stabile din show-biz, Nayar nu si-a pus pana de curand problema divortului de sotia sa italianca, cea care a locuit in tot acest timp in apartamentul lor din orasul indian Bombay.

Avocatul Valentinei Pedroni a confirmat faptul ca Nayar a inaintat cererea de divort, precizand ca acest demers a avut loc in urma unei intelegeri intre cei doi, italianca urmand sa primeasca din partea indianului aproximativ 1,3 milioane de dolari pentru ca acesta din urma sa-si poata vedea linistit de viata. Mrinalini Deshmukh, avocatul Valentinei Pedroni, a mai precizat pentru presa din Marea Britanie ca nu intelege de ce Arun Nayar a trecut in cererea sa de divort aberatii precum cele referitoare la "tortura mentala" la care era supus de catre sotie.

"Pretinde ca Valentina era deosebit de cruda cu el. (...) Acestea sunt, in mare, motivele invocate de el pentru a obtine divortul de clienta mea. Si oricum, nu am fost autorizat sa spun mai mult de atat", mai spune Deshmukh, adaugand ca cererea de divort va fi analizata de o instanta din Bombay, pe 5 mai.

Cotidianul "The Times of India" relata in numarul sau de ieri ca Nayar s-a plans in mai multe randuri cunoscutilor ca "sotia sa este o scorpie". Cei doi si-au oficiat relatia la Bombay in 1997, iar apoi la Milano. La scurt timp dupa despartirea de Valentina, Arun si Liz au fost vazuti din ce in ce mai des impreuna la o serie de petreceri sau actiuni caritabile din Marea Britanie sau Statele Unite.

Despre Hurley, 39 de ani, mama unui baietel in varsta de trei ani rezultat in urma relatiei pe care aceasta a avut-o cu producatorul de filme Stevew Bing, se spune chiar ca ar fi invatat hindusa pentru a-l impresiona definitiv pe Nayar, 38 de ani. De asemenea, presa britanica relateaza si faptul ca actrita i-a facut iubitului sau numeroase vizite in India si ca in cele din urma a reusit sa castige familia acestuia de partea sa. Marti, Hurley si Nayar s-au aflat impreuna la Londra, pentru a pune la punct o afacere cu Mohammed Al Fayed, patronul de la Harrods.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.