O petrecere la care Pink a cantat live intr-un club bucurestean si un schimb inedit de autografe pe craniile din care a fost format decorul thriller-ului "Catacombe" au marcat sfarsitul filmarilor in Romania la acest lungmetraj american.
Turnat in mare parte la Studiourile MediaPro,
"Catacombe" inseamna primul rol principal intr-un film pentru cantareata-actrita Pink, care a mai aparut in "Ingerii lui Charlie: In goana mare".

Printre colegii ei din distributie s-au numarat Shannyn Sosamon - cealalta actrita in rol principal si romanii Emil Hostina, Cabral, Mihai Stanescu, Radu Micu, Alexandru Dragoi, Mihnea Manoliu si Mihai Ogasanu. Dupa ultimul "Motor!" la Buftea, membrii echipei de filmare au facut schimb de autografe pe craniile ce reprezentau decorul.

Actiunea filmului se petrece in Catacombe, un cimitir-labirint construit in secolul al XIV-lea si in care se gasesc osemintele a milioane de oameni. In acest loc celebru de langa Paris, personajul lui Pink, impreuna cu prietenii ei, ii insceneaza surorii sale timide o farsa, pentru a o speria atat de tare incat sa o faca sa scape de temerile nefondate si sa inceapa sa isi traiasca viata.

CONCERT PE GRATIS

Pink - pe numele ei real Alecia Moore - si-a luat rolul in serios, hotarata sa invete cat mai mult si dornica sa fie tratata ca orice actor din distributie, nu ca o vedeta. Desi s-a concentrat pe actorie, ea nu a rezistat ispitei muzicii. La petrecerea organizata la sfarsitul filmarilor, Pink a urcat pe scena alaturi de formatia dintr-un club din Capitala. Impreuna au cantat hitul "What’s Up" al trupei 4 Non Blondes si cateva evergreen-uri.

Pink s-a dezlantuit mai ales la tobe, alaturi de formatie, dar si fara ea, batand ritmul pieselor puse de DJ. Intr-una din ultimele nopti de dinaintea plecarii, Pink a cantat cu cei din formatie pana spre dimineata, mult dupa terminarea programului clubului. Prima dintre cele noua pelicule ce vor fi realizate in urma unei intelegeri intre Lions Gate Films si Twisted Pictures, "Catacombe" este scrisa si regizata de David Elliot si Tomm Coker. Filmul, ale carui ultime cadre au fost turnate saptamana trecuta la Paris, va intra in curand in post-productie si va fi lansat pe ecrane anul viitor.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.