Monica Columbeanu traieste pe picior mare. La propriu.

La inaltimea de 1,79 m, ea poarta la pantofi marimea 40. Coincidenta sau nu, si Irinel are aceeasi masura, iar acest detaliu amuzant nu ii deranjeaza deloc pe cei doi indragostiti. Satula sa se tot comenteze in legatura cu diferenta de inaltime dintre ei, Monica a infirmat zvonurile conform carora Irinel ar masura 1,65 m, inaltimea reala a miliardarului fiind de 1,72 m.

Sotii Columbeanu au fost de multe ori ironizati pe seama diferentei de inaltime dintre ei, insa nici Monica, nici Irinel, nu au parut deranjati de comentariile rautacioase ale celor din jur pe aceasta tema, preferand sa-si vada, mai departe, de fericirea lor.

Pentru ca este foarte cocheta, sotia miliardarului nu renunta nici in ruptul capului sa poarte tocuri uriase, chiar daca ea se inscrie cu lejeritate printre cele mai inalte vedete autohtone, masurand 1,79 m. Astfel, Monica se lauda cu o marime impresionanta si la incaltaminte: 40. “Eu sunt inalta si n-ar fi normal sa am piciorul mic. si Irinel, la 1,72 m, poarta aceeasi masura ca si mine”, a declarat frumoasa vedeta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.