Simbata, la Biserica Domnita Balasa, al treilea fiu al lui Silviu Prigoana, Mihaita Maximus, a fost botezat de un sobor de preoti.

Oracaitul asurzitor al lui Prigonel a acoperit cintarile interpretate de corul bisericii. Adriana Bahmuteanu s-a infiintat la sfintul lacas - in plin Post al Pastelui - cu o rochie exagerat de decoltata, din care se revarsau protuberantele-i generoase. Fericitii parinti pareau destul de iritati - nu se stie de ce... La un moment dat, Adriana si-a parasit locul din spatele nasilor, iar Prigoana, vizibil enervat, i-a poruncit - cu gesturi pe care le faci atunci cind dai ordine unui catel - sa revina linga el. Concubina s-a conformat somatiei, imbufnata. De altfel, i-a sarit si ei mustarul, atunci cind mama sa nu a reusit sa-l imbrace destul de rapid pe Maximus, dupa incheierea ritualului.

Odata botezul savirsit, a urmat petrecerea de la Hotel RIN. Departe de a fi auster, cum promitea Prigoana, la televizor, bairamul a fost animat de taraful de la Clejani, bandul lui Petre Geambasu si solistii Cristina Rus, Calin Geambasu s.a.

Printre invitati s-au aflat Adriean Videanu, Madalin Ionescu, Dan Capatos, Robert Turcescu, Oana Sirbu, Oreste, Oana Zavoranu cu Pepe, Dan Diaconescu, Monica si Irinel Columbeanu. Grabnic consolat dupa afrontul suferit de onoarea sa de familist, s-a infiintat pe la miezul noptii si prezidentul Basescu, la toarta cu nevasta personala, pe care a dansat-o cu abnegatie. Preocupat la singe de soarta tarisoarei, Basescu nu rateaza nici o nunta si nici un botez, fiind gata sa se sacrifice pe altarul chefurilor de orice fel, chiar si in Postul Pastelui.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.