Actrita de telenovele a recunoscut ca i-au venit subofiterii la usa, fapt care demonstreaza ca sotul ei a anuntat un incident care ar fi fost de competenta politiei
La doua zile dupa ce CANCAN a titrat ca Pepe a sunat la numarul de urgenta 112 si a spus ca sotia lui se simte rau pe motiv ca ar fi inghitit mai multe calmante, Oana Zavoranu a recunoscut faptul ca, intr-adevar, in noaptea cu pricina, i-au venit doi politisti la usa. Initial, vedeta a negat cu vehementa socantul incident prezentat de CANCAN. Aceasta a spus atunci ca informatiile noastre sunt false si ca, la momentul respectiv, se afla cu Pepe, la munte.

Invitata la doua zile distanta de acest incident in emisiunea "Agentul VIP", de pe Antena 2, moderata de Cristi Brancu, Zavoranu a schimbat datele problemei. "Mi s-a facut rau. Am avut o cadere de calciu. Pepe nu stia numarul de la Salvare, asa ca a sunat la 112. Apoi, pentru ca a apelat acest numar, au venit mai intai doi politisti, iar la zece minute a venit si Ambulanta." In acest sens, pe site-ul oficial al Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), institutie care gestioneaza numarul de urgenta, se mentioneaza clar care sunt motivele pentru care devine necesara interventia politiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.