40.100 de dolari SUA (cam 30.000 de euro sau 20.000 de lire sterline) - atit a platit un britanic pentru 20 de minute petrecute in compania frumoasei actrite, considerata, in prezent, una dintre cele mai frumoase femei din lume.
Misteriosul admirator (daca n-o fi admiratoare...) va fi invitatul (invitata) lui Scarlett Johansson la premiera filmului “He`s Not That Into You”, programata in luna iulie. Iar favoarea de a o insoti pe Scarlett si-a cistigat-o... licitind pe e-Bay, unde actrita si-a scos compania la mezat, pentru a ajuta astfel grupul de societati de binefacere Oxfram. Tabloidele britanice opineaza ca "anonimul cistigator este, totusi, un barbat", pentru ca voturile acestora au desemnat-o pe Scarlett drept una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cum insa nimeni nu stie (inca) nimic, au si inceput pariurile pe aceasta tema...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.