Imbracata la tol festiv, aranjata, eleganta, incaltata cu pantofi aurii, asortati cu poseta, Andreea Marin a prezentat joi seara, Business Woman Magazine, cea mai noua publicatie de afaceri de pe piata romneasca.
Asa cum ne-a obisnuit deja, fosta "Zina a Surprizelor" n-a ratat nici aceasta noua ocazie de a se fali cu statutul ei de mama. De indata ce a capturat microfonul, Andreea a vorbit fara intrerupere despre viitorul fiicei sale si mai putin despre revista. "Sint mama, inainte de toate. Vreau sa cred ca lumea fiicei mele va fi cea in care forta binelui are sanse reale sa cladeasca mai mult decit distrug ipocrizia, libertatea prost inteleasa, ignoranta, minciuna, incultura. Lumea in care Violeta mea poate deveni peste timp una dintre femeile rafinate, educate, echilibrate, libere in gindire, capabile sa schimbe destine", a spus Andreea Marin. Contrar spuselor ei de acum citeva zile, la un post de televiziune, cum ca este prea devreme sa se gindeasca la viitorul profesional al fetitei, iata ca, acum, vedeta da semne de ingrijorare asupra viitorului micutei. Evident, divei i se pare ca lumea in care traim nu este destul de buna pentru fetita ei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.