Dispuse sa faca orice sacrificiu pentru a avea un trup cat mai aproape de masurile ideale, vedetele de la Hollywood vand, cu greu, cateva din trucurile de care se folosesc pentru a arata cat mai bine.

Daca sunt intrebate, raspund ca mananca putin si sanatos, evita sucurile acidulate, alearga, fac fitness si yoga. In realitate, insa, antrenorii personali ai starurilor sustin ca doamnele si domnisoarele din showbiz muncesc din greu ca sa dea jos kilogramele in plus, titreaza "Daily Mail". Fac abuz de pastile de slabit si laxative, beau cani intregi cu cafea, fumeaza in nestire sau...mananca numai oua fierte. Ba mai mult, tinerele au ajuns sa indrageasca intr-atat sala de gimnastica, incat aleg sa isi serbeze ziua de nastere printre aparate si prosoape.

Cele mai multe dintre vedetele de la Hollywood sustin ca au o silueta de vis pentru ca fie au mostenit un metabolism de invidiat, fie pentru ca fac yoga si nu calca niciodata intr-un fast-food, oricat le-ar fi de foame. In realitate, spun specialistii, toate celebritatile trag din greu pentru a-si tonifia muschii si pentru a nu lasa nici un gram de grasime sa se depuna pe formele lor atat de vanate de fotografi, scrie "Daily Mail".

Inghit medicamente in nestire

In ziua cand a fost arestata de politie pentru ca condus in stare de ebrietate, politia a gasit in buzunarul Lindsay Lohan o reteta pentru pastile de slabit. Paris Hilton a recunoscut, in timpul popularei emisiuni "Larry King Show" ca ia Adderall pentru a-si trata deficitul de atentie. De fapt, medicamentul respectiv ajuta la slabit si poate fi gasit in posetele celor mai multe dintre domnisoarele prezente la petrecerile sofisticate, chiar daca pe prospectul sau scrie clar ca, in timp, creaza dependenta si genereaza diverse tulburari de comportament, depresii si probleme cardiace

Mai mult, pilulele de slabit si steroizii se pare ca au un succes din ce in ce mai mare in randul tinerelor de la Hollywood, si asta chiar daca, in ultima vreme, agentiile de modelling au inceput sa isi supravegheze mai atent fotomodelele, dupa problemele cu care s-a confruntat Kate Moss , modelul cel mai bine platit din lume.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.