Vrind sa-si igienizeze un pic imaginea mizgalita din gros, din cauza ideii sale nefericite de a face o petrecere de botez in plin post al Pastelui, Silviu Prigoana s-a perindat pe la toate televiziunile dispuse sa-l primeasca.
A declarat ritos, peste tot, ca va fi, de fapt, o sobra si modesta reuniune cu prietenii si rudele, fara dansuri si chiote aferente. Aproape ca ne venea sa-l credem cind, tusti, apare Adriana Bahmuteanu la Antena 2 si ne dezvaluie ca, la chindie, va cinta band-ul lui Petre Geambasu (de la "Dansez pentru tine"!) si vor fi invitati citiva solisti pe care nu vrea sa-i dezvaluie, fiindca prestatia lor este una dintre surprizele pe care le-a rezervat participantilor la botezul lui Prigonel. Dar lovitura de gratie pe care i-o aplica lui Prigoana este urmatoarea afirmatie: "N-am chemat presa la botez, ca poate vreau sa dansez pe mese!"


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.