Marti noaptea, spre miercuri, la OTV, zburau invectivele ca la usa cortului. Dupa citeva zeci de minute de cotcodaceala infatigabila, timp in care sporadic se mai distingea cite un "nesimtito", "nerusinato", "ba nu, tu esti nerusinata", a-nceput sa se mijeasca si scafirlia adevarului.

Marioara a facut o prima completare cruciala: "L-am sunat pe Pepe si i-am zis sa-i transmita Oanei ca o blestem. Eu nu ramin niciodata datoare!" Nu numai ca nu ramine datoare, dar refuza cu inversunare sa-i inapoieze Oanei partea din avere cuvenita. De ce? Pentru ca, spune femeia cu accese de hirciog: "Eu nu vreau sa am de-a face cu familia Pascu. Daca te desparti de Pepe, eu iti dau jumatate din profiturile mele. Niciodata nu mi-ai dat ocazia sa am linga mine un ginere de care sa ma bucur."

Conciliant, Diaconescu propune intocmirea unui contract care sa inlature orice posibilitate de a imparti averea cu Pepe in eventualitatea unui divort. Femeia divagheaza agitata ca un pui in caldare, si revine la replici tabacite deja: "Pepe vrea sa-mi ingenuncheze familia! Pentru mine, Oana mereu va fi un copil timpit!", Oana raspunde: "Eu nu te recunosc drept mama mea! Tu nu esti mama pentru mine! Esti un generator de probleme permanent."

Scandalul dintre Oana Zavoranu si mama acesteia bate povestile nemuritoare

Si se reia da capo demonstratia unei relatii cum nu se poate mai maligne dintre o mama si-o fiica. Oana: "Nu fi obraznica!", Marioara: "Nu fi nerusinata!", Oana: "Tot ce e rau si cinic, pentru tine e o virtute!", Marioara: "Esti oribila, Oana!". Aflam apoi ca la nici o saptamina de la moartea lui Zavoranu, in 2000, Marioara o tira de mina pe Oana la notariate, pentru a porni succesiunea. Se pare ca scandalul s-a declansat in urma cu 2 ani, cind, certata fiind cu Pepe, Oana i-a cerut imprumut maica-si 300 de euro.

Aceasta i-a raspuns in stilul care a consacrat-o, dupa cum ea insasi marturiseste: "N-ai barbat, mama, de ce sa-ti dau io bani?" Fireste, dupa ce ai decavat doi soti de-a lungul vietii, rationamentul pare cit se poate de firesc. Odata ce te-ai legat la cap intr-o casatorie, pretentiile trebuie transportate din ograda parinteasca, in cea a noului debitor. Marioara continua sa bata saua: "Relatia ta cu Pepe nu e roza deloc, e chiar bleumarina", desi admite ca marea ei framintare nu e armonia cuplului Oana-Pepe, ci situatia financiara a familiei Pascu, mult sub asteptarile dumneaei. Adicatelea, Pepe nu si-ar permite s-o scoata la restaurante cu staif in fiecare seara.

Cei doi pumni de pastile care erau de fapt o cadere de calciu

"Vineri, datorita stresului mi s-a facut rau. Am avut o cadere de calciu. Pepe, cind a vazut ca ma ia cu lesin m-a intrebat ce numar are salvarea. Eu nu stiam asa c-a sunat la 112", marturiseste Oana. Masina cu girofar a ajuns imediat, numai ca nu era salvarea, ci politia. Abia pe urma a sosit si doctorul, despre care Oana spune ca i-a facut o injectie cu calciu, si-apoi s-a uschit. Si-atunci de unde a pornit taraboiul?! Pai, se pare ca cineva, pe traseu, a sifonat in acea noapte unui cotidian: "Centralista de la 112, soferul de pe ambulanta, medicul, cei doi politisti". Fara discriminari, Oana ii anunta prin intermediul OTV-ului: "Va gasesc si va aduc aici de par, pe toti!" Judecind dupa cercul restrins de suspecti, s-ar putea chiar sa aiba sorti de izbinda. Dupa aflarea vestii potrivit careia Oana a incercat sa se sinucida, Marioara isi demonstreaza inca o data dragostea (fara cap si fara coada, dar mai ales fara cap) de mama. "Aveam de la mama un singur apel pierdut pe telefon" -spune Oana. Diaconescu o intreaba, mai in gluma mai in serios, ce s-ar face daca, Doamne fereste, Oana ar crapa intr-un accident de masina, "ca de, asa se-ntimpla cu artistii care-s mai mereu pe drumuri". Si-aici a zburat vijelios si iremediabil porumbelul din gura doamnei econoame: "Am mai suportat moartea a doua fete in cutremurul din `77" La o adica, pierderea celei de-a treia fiice n-ar fi mare sfiriiala.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.