Sunt celebre, tinere si frumoase. Au ales sa se implice, la un moment dat al vietii, in relatii controversate cu barbati mai putin aratosi decat ele.

Nu au parut sa tina seama atunci cand presa a comentat pe seama diferentelor de natura estetica. Dragostea dintre fotomodelul Heidi Klum si cantaretul Seal, tumultoasa legatura dintre Kate Moss si rebelul rocker Pete Doherty, ca sa nu mai vorbim de casatoria dintre Julia Roberts si Lyle , sunt doar cateva exemple care vin in sprijinul teoriei "frumoasa si bestia". Actrita Scarlet Johanson a fost cea care a pus punctul pe i: prefera barbatii urati, pentru ca acestia sunt inteligenti si mai amuzanti.

Fotografii de la "Dail Mail" i-au surprins, in culmea fericirii pe doi viitori soti. Este vorba de actrita Sienna Miller, care a acceptat, dupa...a treia cerere, sa se casatoreasca cu iubitului ei, Rhys Ifans. Jurnalistii scriu ca perseverenta actorului in varsta de 39 de ani a dat rezultate. Prima oara a cerut-o pe Sienna in august 2007 si a folosit o metoda originala. I-a trimis un mesaj in galeza: "Marita-te cu un inadaptat".

Sienna Miller si Rhys Ifans

A urmat o a doua propunere in decembrie 2007, cand actrita a implinit 26 de ani. Atunci, Ifans a ascuns un inel de logodna intr-un morman de cadouri. Nu a avut succes. Abia la a treia cerere in casatorie actrita ar fi raspuns afirmativ. Rhys a recunoscut ca se va casatori cu Sienna, insa a afirmat ca totul ar trebuie sa fie secret, intr-un loc cat se poate de exotic: o plaja din Cancun, Mexic, locul unde s-au si cunoscut. Poate ca va amintiti de alesul Siennei - care arata cu totul diferit de fostul iubit al tinerei, Jude Law - din filmul "Notting Hill", cu Hugh Grant si Julia Roberts. In favoarea lui va putem spune ca este un actor special, cu har si umor, calitati care poate au atras-o pe Sienna.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.