Chiar daca nu s-a scolit suficient intr-ale politicii, Elena Basescu s-a obisnuit repede cu beneficiile care rezulta din calitatea de fiica a sefului statului.
Flancata mai tot timpul de SPP-isti, mezina familiei prezidentiale le-a gasit acestora o intrebuintare mai mult decit practica: sa-i faca loc in traficul sufocant din Capitala. Gonind ieri, din directia Sala Floreasca spre restaurantul White Horse, unde urma sa ia masa cu o prietena, Elena Basescu a neglijat regulile de circulatie, bazindu-se doar pe ofiterii SPP care-i croiau carare printre celelalte autoturisme.

Odata ajunsa la local, tinara si-a lasat masina tot in grija bodyguarzilor. Mai mult, acestia au declarat localul full, blocind accesul posibililor clienti pe perioada sederii Elenei Basescu. Chiar daca isi programase un prinz linistit, secretarul general al OTPDL nu prea a apucat nici sa manince si nici sa schimbe prea multe impresii cu amica blonda din cauza numeroaselor apeluri telefonice la care a trebuit sa raspunda. Dupa o ora mezina familiei Basescu, prietena si SPP-isti au parasit restaurantul.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.