Dupa aparitia scheletica de la ultimul spectacol din Las Vegas, Celine Dion a pregatit un look si mai interesant pentru fanii sai.
A ales cu grija rochia in care urma sa apara pe scena in fata publicului din Tokio, si-a pus coafura la punct si s-a machiat atent. Vedeta in varsta de aproape 40 de ani a uitat insa un mic amanunt. Diva nascuta in Canada a trecut cu vederea parul inestetic de pe picioare si, cum rochia pe care a purtat-o era destul de scurta, se poate spune cu usurinta ca aparitia ei nu a fost tocmai una reusita.

Firele de par lasate sa creasca in voie au fost puse in evidenta de lumina care batea din spatele interpretei. Fanii adevarati stiu sa treaca insa peste astfel de detalii. Chiar si neepilata pe picioare, Celine a starnit ropote de aplauze. Cantareata, mama a unui copil, a pus punct, in decembrie anul trecut, seriei de concerte din Las Vegas. Show-ul sau lansat in 2003 a imbogatit-o cu 400 de milioane de dolari. Diva vrea insa mai mult! Desi a muncit timp de cinci ani, partenera de viata a lui Rene Angelil nu a avut nevoie de o pauza prea lunga. Dion tocmai ce a inceput un turneu international.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.