Ca sa inceapa saptamina bine, nevasta lui David Beckham a iesit "in tirg" (adica in Los Angeles) cu un Porsche Carrera nou-nout, pe comanda speciala, care a costat o "bagatela" de vreo 200.000 de dolari.
"Jucaria" pe patru roti este dotata cu tot soiul de gadgeturi high-tech ultimul racnet si are initialele fostei Posh Spice gravate pe tetiere si pe capacele rotilor - asa, ca hotii sa nu-si inchipuie ca e masina oricui. Automobilul a fost inaugurat cu prilejul unei vizite la sala de gimnastica, de unde Victoria a plecat insotita de cei trei juniori: Brooklyn, Romeo si Cruz. Doamna Beckham si-a oferit acest "premiu de consolare" nu doar pentru a fi la egalitate cu sotul, care are si el un Porsche ci, mai ales, pentru a uita ca in Los Angeles nu prea o baga nimeni in seama (cu exceptia cuplului Tom Cruise & Katie Price), fiind considerata "prea cu nasul pe sus". Ramine de vazut daca noua achizitie ii va imbunatati "imaginea publica" de "fitoasa" sau daca i-o va consolida.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.