Miercuri, 12 martie, incepand cu orele 21.00, postul de televiziune Romantica va difuza, in direct, marea finala a concursului spaniol “Hijos de Babel”. In lupta pentru marea victorie, Costel Busuioc va interpreta “La Traviata” (Verdi), iar in cazul in care va fi ales printre ultimii trei finalisti, va trebui sa isi dovedeasca talentul interpretand si “Nessum Dorma”.

Tot spectacolul concurs va putea fi vazut si in Romania, exclusiv la Romantica in transmisiune directa. Concursul va fi precedat de o editie speciala a emisiunii “Pe contre” unde gazde vor fi Ana Maria Prodan, Ioana Oprea, Ana Moraru si Ionut Dolanescu. Plus invitati speciali, toti fani ai lui Costel, personalitati care vor sa il sustina in direct pe Pavarotti din Carpati.

Televiziunea Romantica organizeaza o vizionare publica a concursului Hijos de Babel si in satul Ghilad, satul de langa Timisoara de unde a plecat Costel in aventura spaniola. Pe un ecran amplasat in centrul satului Ghilad vor putea fi vazute de la ora 21.00 in direct emisiunile Romantica si Realitatea tv care vor precede concursul, iar dela ora 22.30, in direct de la Madrid, intregul concurs HIJOS DE BABEL.

Pe timpul intregii zile de miercuri Iuliana Chivu din echipa Romantica si Andra Miron, din echipa Realitatea TV, vor transmite, in direct, informatii despre atmosfera din satul Ghilad, despre emotiile consatenilor si prietenilor lui Costel, dar si mesaje de sustinere pentru “vocea de aur a Banatului”.

Si in Bucuresti se roganizeaza o vizionare publica a concursului Hijos de Babel. Pentru toti telespectatoriii care vor sa il sustina pe Costel. Romantica organizeata spectacolul special “Viva Costel!”, care va incepe la ora 21.00 la Sala Centrului Cultural al Ministerului Internelor si Reformei Administrative.

Nicoleta Voica si Marius Ciprian Pop vor modera un spectacol deosebit, dedicat lui Costel si oferit tuturor telespectatorilor care au trimis mesaje sms sau au sunat la linia speciala 9409 Romantica pentru a-l sustine pe “Pavarotti din Banat”. Printre invitatii spectacolului “Viva Costel!” care vor urca pe scena se afla: Madalina Manole, Silvia Dumitrescu, Luminita Anghel, Laurentiu Cazan, Aneta Stan, Steliana Sima si multi altii. Dupa spectacol toata lumea va putea viziona, in direct, din Spania, finala concursului “Hijos de Babel”.

Costel Busuioc a anuntat ca a semnat un contract provizoriu cu Sony, compania care ofera premiul la finalul competitiei. Daca va castiga, Costel se va alatura artistilor reprezentati de prestigioasa casa de discuri Sony BMG.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.