Madonna a fost acceptata luni, in Rock and Roll Hall of Fame, alaturi de Leonard Cohen, rockerul John Mellencamp, trupa britanica de pop The Dave Clark Five si grupul instrumental The Ventures, informeaza NewsIn.

"Ma simt ca si cand as fi fost posedata de un fel de magie si, din fericire pentru mine, am fost posedata miraculos si continuu de un fel de magie", a spus Madonna la ceremonia anuala Hall of Fame de la New York.

"Am realizat atat de multe lucruri in viata, de la carti pentru copii, la designe vestimentar si regie de film. Dar pentru mine totul s-a intors, si se va intoarce, la muzica, asa ca va multumesc", a spus vedeta.

Madonna, in varsta de 49 de ani, a fost introdusa in Hall of Fame de starul pop Justin Timberlake, care a coprodus si colaborat la scrierea versurilor pentru jumatate dintre piesele de pe noul album al artistei, "Hard Candy", care va fi lansat luna viitoare.

Cantareata a debutat in 1982, iar primul sau album, "Madonna", care includea hituri ca "Holiday", "Borderline" si "Lucky Star", a ajutat-o sa devina una dintre cele mai de succes artiste pop, cu peste 200 de milioane de albume vandute in intreaga lume.

Artistii devin eligibili pentru Hall of Fame la 25 de ani dupa ce si-au lansat primul single sau album si sunt reprezentati intr-o expozitie la muzeul Rock and Roll Hall of Fame din Cleveland, Ohio, arata NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.